Modelarea si marirea sanilor
Sani mici
Sani lasati
Marire sani
Implanturi mamare
Implant Silicon
Marire sani fara operatie
Ridicare sani (mastopexie)
Micsorare sani
Marirea sanilor cu propria grasime

GALERIE FOTO pg. 1, 2, 3, 4, 5, 6

Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Ridicare sani (mastopexie)

Rezolvarea chirurgicala in cazul sanilor lasati

Cu timpul, datorita schimbarilor hormonale, pierderii elasticitatii pielii, schimbari bruste in greutate sau schimbarii corpului in urma nasterilor, sanul isi pierde forma, fermitatea si incepe sa devina ptotic / lasat. O femeie care a fost obisnuita cu sani frumsi, bine conturati si se confrunta ulterior cu aceasta problema ajunge sa simta cum isi pierde din frumusete.

Ptoza (lasarea sanilor) se imparte in patru grade, de la o lasare usoara a sanilor (gradul 1) pana la o lasare proeminenta (grad 4).

Intalnirea cu medicul plastician

Inainte de operatie medicul Luxury Aesthetics va raspunde la toate intrebarile si nelamuririle legate de aceasta interventie. Pe durata consultatiei, dupa examinare, medicul chirurg isi va prezenta opinia profesionala. Veti fi examinata amanuntit legat de forma actuala a sanilor, de marimea acestora, starea pielii; elemente in baza carora se alege tehnica operatorie si se stabileste pozitionarea complexului areola-mamelon ce urmeaza a fi ridicat.

Interventia chirurgicala

Exista mai multe tehnici operatorii, in functie de gradul ptozei mamare, dar regulile de baza sunt aceleasi si constau in alegerea nivelului pana la care se ridica complexul areola-mamelon si cata piele se excizeaza.

Ptoza de grad 1 - este necesara doar excizarea unei mici portiuni de piele (sub forma de semiluna) deasupra marginii superioare a areolei mamare (zona rotunda, mai inchisa la culoare din jurul sfarcului).

Ptoza de grad 2 - este necesara ridicarea intregului complex areola - mamelon si excizarea pielii de jur imprejur, pentru a conferi fermitatea pierduta a sanilor.

Ptoza de grad 3 - pentru a elimina o suprafata destul de mare de piele, la nivelul polului inferior al sanului, exciziile sunt mai mari si rezulta o cicatrice in forma de acadea, adica o cicatrice in jurul complexului areola-mamelon si una la nivelul inferior al complexului, perpendicular pe linia santului infra-mamar.

Ptoza de grad 4 - este cea mai avansata stare de lasare a sanilor; in acest caz sunt necesare excizii mai mari pentru eliminarea surplusului de piele si ridicarea semnificativa a complexului areola-mamelon. Se practica o incizie sub forma de ancora, o cicatrice rotunda in jurul complexului, o incizie perpendiculara pe santul infra-mamar si inca una orizontala de-a lungul santului infra-mamar.

Operatia se desfasoara sub anestezie generala, dureaza intre 1h jumatate si pana la 4h jumatate, in functie de complexitatea cazului. in cazul in care se doreste volum suplimentar se pot adauga proteze cu silicon.

Pentru evaluarea tratamentului optim in cazul dumneavoastra sunati la 0723 17 13 16 si programati o consultatie gratuita!

Recuperarea

Recuperarea post-operatorie este treptata; in primele doua zile pacientii acuza dureri suportabile si senzatie de disconfort, dar acestea sunt ameliorate cu medicatia prescrisa. Timp de 3 luni pacienta va purta o bustiera medicala. Dupa 10-12 zile de la operatie firele se extrag.

Chiar daca in prima zi de la operatie va veti putea ridica si plimba, nu este indicat sa va intoarceti la munca dupa mai putin de 7 zile. Este contraindicat sa ridicati greutati, dar daca doriti puteti reincepe sa faceti efort fizic in mai putin de 1 luna.

Aspecte post-operatorii

Excizarea surplusului de piele implica cicatrici, dar in timp acestea se atenueaza. in foarte putine cazuri cicatricile raman vizibile, dar acestea pot fi tratate ulterior. in unele cazuri se poate pierde partial sensibilitatea de la nivelul mamelonului.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Dr. Ioana Tuhar

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu