Modelarea si marirea sanilor
Sani mici
Sani lasati
Marire sani
Implanturi mamare
Implant Silicon
Marire sani fara operatie
Ridicare sani (mastopexie)
Micsorare sani
Marirea sanilor cu propria grasime

GALERIE FOTO pg. 1, 2, 3, 4, 5, 6

Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Implanturi mamare

Marirea sanilor cu implanturi mamare

Pentru imbunatatirea aspectului estetic al sanilor, implantul mamar este solutia ideala. Marirea sanilor, sau mamoplastia de augmentare, este una dintre procedurile estetice care ofera nu numai beneficii legate de atractivitatea femeii, ci sporesc in mod categoric increderea si stima de sine. Implanturile mamare sunt adesea folosite pe langa marirea sanilor si in reconstructia totala sau partiala a sanului, in vederea obtinerii unui corp bine proportionat, armonios si a unui decolteu estetic si feminin.

Alaturi de mamoplastia de augmentare, interventia chirurgicala denumita Mastopexie sau Lifting-ul sanilor va poate reda forma pierduta. In unele cazuri prin aceasta interventie se poate micsora si areola mamelonului, sau se poate mari volumul pierdut al sanilor.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Implantul mamar arata ca o semisfera sau ca un mic sac protejat la exterior de un invelis de silicon. Implantul poate contine una din doua substante posibile: gel de silicon sau ser fiziologic.

Marea majoritate a chirurgilor considera ca implanturile cu silicon sunt mai sigure, au un aspect mai natural atat vizual cat si la atingere, pentru ca au o textura similara cu tesutul mamar.

Implanturile de silicon sunt pre-umplute cu gel siliconic - un lichid gros, lipicios, care imita indeaproape grasimea umana. Acestea variaza ca si invelis (neted / texturat), forma (rotund / anatomic), profil (moderat / moderat plus / high), volum.

Cele mai multe paciente care au trecut printr-o asemenea interventie afirma ca implanturile mamare cu silicon arata si se simt asemenea žesutului mamar natural. Implanturile mamare cu silicon sunt disponibile femeilor peste 18 de ani, care doresc sa apeleze la interventia chirurgicala de marire a sanilor sau femeilor de orice varsta pentru reconstructia sanului.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Avantajul acestui tip de implant este dat de consistenta si vascozitatea gelului care confera un aspect si o senzatie tactila mult mai naturala decat in cazul implanturilor cu solutie pe baza de ser fiziologic, dar si o siguranta mai mare in caz de ruptura, intru-cat gelul fiind vascos nu va iesi din implant. Dezavantajul comparativ este ca o ruptura a implantului este mai greu de detectat.

Implanturile mamare cu solutie salina sunt umplute cu ser fiziologic, de obicei la momentul interventiei chirurgicale. Acest tip de implant a fost uneori criticat pentru senzatia tare sau nenaturala pe care o confera.

in cazul ruperii implantului, solutia salina va fi absorbita gradat de catre corp, acesta constituind de fapt principalul avantaj al acestui tip de implant. De asemenea, rezultatele unei mamografii sunt mai precise in cazul implanturilor cu solutie salina, intrucat obstructionarea vizibilitatii este mai redusa. Dezavantajele acestui tip de implant tin de un risc mai ridicat de fisurare, posibilitatea formarii unei asimetrii, senzatia tactila mai dura, aspectul uneori nenatural.

In functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra, medicul Luxury Aesthetics va stabili in cadrul consultatiei gratuite tipul, forma si marimea implantului mamar optim.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Dr. Ioana Tuhar

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu