Modelarea si marirea sanilor
Sani mici
Sani lasati
Marire sani
Implanturi mamare
Implant Silicon
Marire sani fara operatie
Ridicare sani (mastopexie)
Micsorare sani
Marirea sanilor cu propria grasime

GALERIE FOTO pg. 1, 2, 3, 4, 5, 6

Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Implant silicon

Implanturi cu silicon pentru marirea sanilor

Sanii ridicati, bine rotunjiti, cu linia bustului bine proportionata si ferma simbolizeaza frumusetea tinereasca a femeii si ii confera un plus de atractivitate.

Procedura de marire a sanilor cu implant de silicon este sigura, efectuata anual pe milioane de femei din intreaga lume.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Trebuie subliniat ca implanturile sunt folosite pentru a adauga volum sanilor si nu implica ridicarea sanilor foarte lasati, corectarea efectelor sarcinii, a scaderii in greutate sau a pierderii elasticitatii pielii. Chirurgul poate sugera pe langa marirea sanilor proceduri suplimentare, cum ar fi mastopexia, pentru a contribui la realizarea unui lifting semnificativ al sanilor.

Ce este un implant mamar din silicon?

Un implant mamar se prezinta sub forma unui mic sac, acoperit cu invelis de silicon si umplut cu gel de silicon medical pentru a putea fi implantat chirurgical, fie sub tesutul mamar sau sub muschiul pieptului. Orice astfel de implanturi sunt insotite de o garantie pe viata, iar ultima generatie de implanturi cu silicon garanteaza rezultate naturale.

Cui i se adreseaza interventia de marire a sanilor cu implant de silicon?

Orice femeie cu varsta de peste 18 ani, care isi doreste sani mai voluminosi si mai bine conturati, poate apela cu incredere la aceasta interventie.

Implantul cu silicon poate fi folosit cu succes si in reconstructia mamara, inlocuind astfel tesutul mamar care a fost eliminat din cauza cancerului sau datorita traumelor si anomaliilor severe.

Contraindicatii

Implantul cu silicon nu se recomanda in anumite cazuri:
- Atunci cand se constata o infectie activa in corpul pacientelor;
- Daca se constata vreun nivel de cancer sau pre-cancer de san;
- Femeilor care sunt in prezent insarcinate sau alapteaza.

Marimea implantului cu silicon

Alegerea dimensiunii potrivite a implantului cu silicon este o decizie extrem de importanta care trebuie sa reiasa din coroborarea masuratorilor medicului chirurg si din dorinta estetica a pacientei. Prin masuratorile preoperatorii, chirurgul estetician va stabili daca dimensiunea dorita de pacienta poate fi acomodata de tesutul mamar existent. Pacienta trebuie sa ia in considerare recomandarile medicului, pentru a obtine astfel cel mai bun rezultat.

In functie de forma dorita si de stilul dumneavoastra de viata veti stabili cu medicul chirurg forma si textura implantului.

Pozitionarea implantului cu silicon

Implantul poate fi pozitionat fie partial sub muschiul pectoral (submuscular) sau intre glanda mamara si muschiul pectoral (subglandular).

Dimensiunea inciziei nu va fi mai mare de 3-5 cm, in functie de dimensiunea aleasa a implantului. Exista 3 tipuri de incizie: sub brat (axilar), in jurul mamelonului (periareolar) sau sub san (inframamar).

Tipurile de implant cu silicon

Implantul cu silicon este disponibil in trei variante de proiectie: Moderat, Moderat Plus si Profil inalt. Fiecare tip de proiectie ofera un profil distinct al sanilor, stabilit in functie de dorinta pacientei si de conformatia acesteia.

Implanturile pot fi rotunde sau anatomice. Implanturile rotunde au rol de a umple partea superioara a sanului, rotunjimea sanului fiind simetrica. Implanturile anatomice au forma unei lacrimi si sunt concepute pentru a obtine forma unui san natural, cu o rotunjime mai voluminoasa in partea de jos.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Fiecare din variante este disponibila cu invelis neted sau texturat.

Ca o reactie naturala la orice dispozitiv plasat in corp, in jurul implantului se va forma un tesut, creand o capsula. in anumite situatii, capsula poate strange implantul. Acest eveniment are loc destul de rar dar poarta denumirea de contractie capsulara.

Implanturile mamare texturate au fost concepute pentru a reduce posibilitatea de contractie capsulara, dar informatii din studiile clinice realizate pe un mare numar de mii de femei nu prezinta nici o diferenta in probabilitatea de a dezvolta contractie capsulara cu implanturi netede, comparativ cu cele cu suprafata texturata.

Eventuale repercusiuni la alegerea unor implanturi prea mari

Atunci cand se aleg implanturi care sunt prea mari pentru cantitatea de tesut mamar existent, marginile implanturile pot fi vizibile prin piele sau implantul poate fi mai usor de simtit la palpare. De asemenea, puteti creste riscul de a avea complicatii chirurgicale. Totodata implanturile mamare care sunt excesive in dimensiune pot accelera efectele gravitatiei la nivelul pieptului, rezultand astfel lasarea timpurie a sanilor.

Examinari post-operatorii

Pentru a examina progresul de dupa operatie, medicul clinicii Luxury Aesthetics va stabili un program de vizite ulterioare.

Potentiale complicatii ale implantului cu silicon

Trebuie retinut ca interventia de marire a sanilor este una simpla, care se desfasoara anual pe milioane de paciente cu riscuri extrem de mici. Dintre acestea enumeram riscul de infectie asociat oricarei interventii chirurgicale, dar si complicatii ce tin de specificitatile fiecarui pacient. Acestea va vor fi detaliate in timpul consultatiei pre-operatorii.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Dr. Ioana Tuhar

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu