Modelarea si marirea sanilor
Sani mici
Sani lasati
Marire sani
Implanturi mamare
Implant Silicon
Marire sani fara operatie
Ridicare sani (mastopexie)
Micsorare sani
Marirea sanilor cu propria grasime

GALERIE FOTO pg. 1, 2, 3, 4, 5, 6

Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Despre sanii lasati

Metode si tehnici de corectie

Sanul este considerat simbolul feminitatii. Din acest motiv multe femei devin complexate ca urmare a lasarii in timp a sanilor. Pierderea elasticitatii pielii, procesele hormonale, alaptarea sau oscilatiile in greutate afecteaza forma si fermitatea sanilor.

Daca simtiti ca v-ati pierdut aspectul tanar si fermitatea sanilor, interventia chirurgicala denumita Mastopexie sau Lifting-ul sanilor va poate reda forma pierduta. in unele cazuri prin aceasta interventie se poate micsora si areola mamelonului, sau se poate mari volumul pierdut al sanilor.

Cum decurge interventia de ridicare a sanilor?

Interventia de ridicare a sanilor lasati este o procedura medicala ambulatorie, efectuata sub anstezie generala si presupune excizarea pielii in exces si, dupa caz, repozitionarea areolei mamare. Exista multiple variatii ale acestei interventii - chirurgul dumneavostra plastician va decide care tehnica este optima, in functie de forma sanului, fermitatea si forma dorita.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Lifting-ul complet sau lifting-ul in forma de ancora este probabil cea mai folosita metoda. Inciziile sunt facute in jurul areolei, vertical sub areola pana la nivelul santului submamar si orizontal pe conturul natural al sanului.

Mastopexia periareolara poate fi efectuata cu succes in cazul pacientelor care nu au sanii foarte lasati si o dimensiune mai redusa a acestora. Aceasta procedura presupune o incizie circulara in jurul areolei, permitand chirurgului sa inlature pielea in exces si sa remodeleze forma sanului.

Daca optati si pentru marirea sanilor, un implant va va fi introdus sub glanda mamara sau sub muschiul pectoral. impreuna cu medicul chirurg veti stabili care este cea mai buna optiune pentru dumneavostra.

Ce tratamente post-operatorii sunt necesare?

Dupa interventie veti avea bandaje la nivelul sanilor si va trebui sa purtati o bustiera medicala.

Pentru monitorizarea progresului de dupa operatie si pentru a observa daca va ingrijiti corespunzator, va trebui sa reveniti in cabinetul medicului plastician urmatoarea zi dupa interventie, urmand ulterior vizite regulate pentru monitorizare. Daca pe langa ridicarea sanilor ati apelat si la augmentarea sanilor, la un scurt timp dupa operatie va va fi recomandat si masajul, pentru a creste eficacitatea interventiei.

Ce fel de riscuri implica interventia?

Interventia de ridicare a sanilor lasati este o procedura sigura efectuata cu succes pe mii de paciente anual. La fel ca in cazul oricarei interventii chirurgicale, exista anumite riscuri secundare. Pe durata consultatiei chirurgul dumneavoastra va va prezenta aceste posibile riscuri. Retineti faptul ca puteti minimaliza aceste riscuri adresandu-va inainte si dupa operatiei chirurgului pentru orice fel de stari resimtite.

Sunati la 0723 17 13 16 si programati o consultatie gratuita!

Cand ma pot intoarce la serviciu?

Daca activitatea profesionala nu implica ridicatul de greutati, atunci va puteti intoarce la serviciu in termen de o saptamana.

Cum voi arata si cum ma voi simti dupa?

Imediat dupa operatie veti observa sensibilitate, edem si vanatai la nivelul zonei operate. Urmatoarea zi dupa operatie va veti putea misca fara probleme. Chirurgul va va prescrie medicatia adecvata pentru a nu simti disconfort.

In primele 5-10 zile, vor fi evidente vanataile si edemul, dar dupa acest timp vor incepe sa se reduca semnificativ. Pansamentele vor fi schimbate cu regularitate iar firele de sutura se vor topi in timp. Puteti sa va intoarceti la activitatea curenta dar nu va este recomandat sa ridicati greutati.

Dupa aproximativ patru saptamani aveti posibilitatea de a renunta la bustiera si puteti ridica greutati. Pe durata mai multor luni trebuie sa evitati expunerea la soare a sanilor si sa tratati cu deosebita atentie zona cicatricilor. Apoi totul reintra in normal si va veti puteti bucura deplin de noua forma a sanilor dumneavoastra!

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Dr. Ioana Tuhar

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu