Modelarea si marirea sanilor
Sani mici
Sani lasati
Marire sani
Implanturi mamare
Implant Silicon
Marire sani fara operatie
Ridicare sani (mastopexie)
Micsorare sani
Marirea sanilor cu propria grasime

GALERIE FOTO pg. 1, 2, 3, 4, 5, 6

Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Micsorare sani

Operatia de micsorare a sanilor

Orice femeie care a trecut printr-o astfel de interventie declara cu convingere ca viata i s-a ameliorat semnificativ - durerile de spate dispar, mersul cocosat devine drept, participarea la activitati sportive devine accesibila, gasirea elementelor vestimentare si de lenjerie intima devine mai simpla.

Intalnirea cu chirurgul plastician

Pe durata consultatiei medicul chirurg Luxury Aesthetics va va raspunde la toate intrebarile si nelamuririle legate de interventie, prezentandu-si opinia profesionala legata de caz. in timpul intalnirii vi se vor arata poze realizate inainte si dupa interventii similare.

Interventia chirurgicala

Operatia se desfasoara sub anestezie generala si dureaza intre 3 si 4 ore. Sunt foarte importante masuratorile inainte de operatie.

Trebuie mentionat ca in cazul sanilor foarte mari si areola mamara este destul de mare (de la o raza de 3 cm, in mod normal, poate ajunge si pana la 8 cm), acest aspect neplacut corectandu-se in timpul operatiei la fel ca si eventualele asimetrii intre sani.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Recuperarea

in primele zile dupa operatie veti resimti durere care va fi ameliorata cu medicatia prescrisa, dar senzatia de disconfort poate persista chiar si doua saptamani. Firele se scot dupa doua saptamani iar bustiera trebuie purtata pana la trei luni dupa operatie. Chiar daca pacientele se pot ridica si urmatoarea zi dupa operatie, in primele doua luni nu sunt recomandate exercitiile fizice. Chiar daca edemul va trece dupa primele saptamani, se pot scurge si cateva luni pana cand sanii isi vor capata forma si pozitia finala. Varsta minima a pacientelor este de 18 ani.

Aspecte post-operatorii

Prin aceasta operatie schimbam nu numai volumul sanului, dar si aspectul exterior al pielii. Chiar daca exista mai multe metode de micsorare a sanilor, pacienta va ramane cu o cicatrice fina in forma de ancora. Bustiera medicala are un rol extrem de important in acest sens, deoarece purtata corect, la indicatiile medicului, aceasta va ajuta la reducerea dimensiunilor cicatricilor. in unele cazuri se poate pierde partial sensibilitatea de la nivelul mamelonului si, datorita pierderii de tesut glandular, pot exista dificultati viitoare de alaptare.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Dr. Ioana Tuhar

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu