Modelarea si marirea sanilor
Sani mici
Sani lasati
Marire sani
Implanturi mamare
Implant Silicon
Marire sani fara operatie
Ridicare sani (mastopexie)
Micsorare sani
Marirea sanilor cu propria grasime

GALERIE FOTO pg. 1, 2, 3, 4, 5, 6

Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Marire sani

Marirea sanilor - mamoplastia de augmentare

Operatia de marire a sanilor (mamoplastie de augmentare) este practicata cu succes la nivel mondial pe milioane de femei, fiind o procedura extrem de solicitata si in Romania in ultimii 10 ani.

Marirea sanilor se adreseaza femeilor cu sanii mici in comparatie cu restul trupului, celor cu o scadere moderata a volumului sanilor dupa alaptare sau scadere in greutate, sau pacientelor a caror sani nu s-au dezvoltat suficient de mult pe perioada pubertatii.

Mamoplastia de augmentare este singura metoda prin care se mareste permanent si in mod evident marimea si forma sanilor. Alte metode estetice au un efect temporar si nici un alt tratament hormonal sau exercitiu fizic nu au vreun efect relevant asupra cresterii sanilor.

Intalnirea cu chirurgul plastician

Ce marime mi s-ar potrivi? Cu cat pot mari volumul? Ce fel de proteze mamare folositi? Cicatricea va fi vizibila? Ce tip de anestezie mi se va administra? Exista complicatii? si probabil multe alte astfel de intrebari pe care le-ati acumulat odata cu decizia de marire a sanilor pot fi adresate cu incredere medicului specialist in chirurgia estetica a sanului din cadrul Luxury Aesthetics.

Inainte de interventie chirurgul isi ofera opinia profesionala obiectiva referitor la masurile potrivite si la orice alte intrebari, pentru a avea toate raspunsurile inainte de a va mari sanii.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Preoperator chirurgul clinicii stabileste impreuna cu pacienta tipul, forma si structura implantului, luandu-se in calcul dimensiunile prezente ale sanilor si proiectia fata de torace, dar si forma corpului per ansamblu. Implanturile mamare optime sunt cele cu gel siliconic coeziv, cu invelis texturat, rotunde sau cu forma anatomica.

Este foarte important ca pacientele sa retina faptul ca marirea sanilor cu ajutorul implantelor mamare nu modifica functia de lactatie a sanului!

Indicatii preoperatorii

Inainte de operatie trebuie efectuate un set de analize uzuale si o mamografie sau ecografie mamara. Medicul va trebui informat cu privire la ce tip de medicamente consumati, deoarece este interzis ca 2-3 saptamani inainte de interventie cat si postoperator, sa administrati medicamente pe baza de aspirina sau comprimate anticonceptionale. Este necesar sa informati echipa medicala de eventuale probleme precum: tensiune, probleme vasculare, tulburari de coagulare a sangelui, infarct, diabet, probleme pulmonare, neurologice, epilepsie, alergii.

Nu fumati cel putin 2 saptamani inainte si dupa operatie. Nu urmati diete foarte stricte inainte de operatie - ar putea incetini procesul de vindecare. Operatia nu va fi programata in perioada menstruatiei iar daca se sesizeaza o raceala sau infectie de orice fel, va fi necesara o reprogramare. Pacienta va trebui sa nu manance si sa bea nimic dupa miezul noptii dinaintea operatiei.

Interventia chirurgicala

Interventia de marire a sanilor se efectueaza sub anestezie generala si dureaza intre 1-2 ore. Exista trei metode de a introduce implantul mamar, functie de forma sanului pacientei.

Prima metoda si cea mai frecvent aleasa este prin incizie la nivelul santului inframamar. Ofera vizibilitate maxima din punct de vedere chirurgical. Implantul poate fi pozitionat printr-o incizie mica in spatele glandei mamare sau in spatele muschiului pectoral.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Pozitionarea implantului intre glanda mamara si muschiul pectoral poate fi facuta atunci cand pacienta dispune de glande mamare si de tesut adipos relativ bine dezvoltate. In caz contrar se recomanda asezarea implantului in spatele muschiului pectoral.

Cicatricea fina de 3-4 cm amplasata la nivelul santului inframamar va fi acoperita de glanda mamara fiind practic neobservabila.

A doua metoda este prin incizie periareolara, de jur imprejurul areolei mamare. Tehnica ofera o mascare perfecta a cicatricii, dar este indicata pacientelor cu areola mai mare.

A treia metoda este cu incizie prin axila - se creaza un tunel spre zona glandei mamare. Este mai putin practicata intrucat neconferind o vizibilitate foarte buna chirurgului, se poate pune problema unei asimetrii. Avantajele si dezavantajele fiecarei metode sunt discutate amanuntit in cadrul consultului preoperator.

Recuperarea

Recuperarea post-operatorie este treptata, in primele doua zile pacientii acuza dureri suportabile si disconfort, ameliorate prin medicatie. In scurt timp firele de la nivelul inciziei se resorb, iar dupa doua-trei luni edemul dispare total (in acest timp pacienta va purta o bustiera elastica); timp de o luna efortul fizic intens va fi evitat.

Primele trei zile se recomanda repaus total, iar dupa aproximativ o saptamana majoritatea pacientelor isi reincep activitatea obisnuita.

Dupa interventie functia sanului va ramane nemodificata. Poate exista o variatie a sensibilitatii de la nivelul areolei mamare care va reveni la normal in cateva luni. Nu se recomanda expunerea la soare sau solar a sanilor timp de 3 luni postoperator. De retinut ca prin augmentarea sanilor nu creste si nici nu scade riscul de dezvoltare a cancerului mamar. Milioane de astfel de interventii au fost facute in lume si nu exista nici o cercetare stiintifica care sa demonstreze vreo legatura intre interventia de marire a sanilor folosind implantele mamare si aparitia cancerului mamar.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Dr. Ioana Tuhar

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu